Reageer !

Graag willen we onze site zo verder uitbouwen dat elke dierenvriend er echt iets aan heeft. Maar we kunnen niet aan alles denken. Deel ons dan ook mee wat je geslaagd vindt en wat naar jouw mening voor wat bijsturing in aanmerking komt. En natuurlijk zullen we in de mate van het mogelijke rekening houden met je suggesties.

We vragen je ook te reageren op de bijdragen die je hebt gelezen. Ben je het eens met onze zienswijze? Zijn er onderwerpen die we eens nader moeten belichten? Vertel het ons en we doen ons best om er iets aan te doen.

Uiteraard kan je in zo'n geval ook reageren via ons gastenboek. Ook via dat kanaal kunnen we je immers waar nodig antwoorden. Gebruik het gastenboek echter niet om ons vragen te stellen over allerlei onderwerpen, vragen die dan meestal nog een snel antwoord vereisen. Een mailtje aan directie@vvdb.be is dan zoveel handiger. En zeker een te onderzoeken klacht hoort niet in het gastenboek thuis; om een klacht in te dienen, bestaat er een speciaal formulier dat je elders op deze website kan vinden.

Deze vernieuwde site is in opbouw. Zo moet het formulier op deze pagina nog toegevoegd worden. Maar dat kan geen probleem zijn! Reageer dan ook voorlopig via een mailtje aan de directie.