De VVDB is ook op Facebook present

We hopen op die manier een virtuele familie dierenvrienden uit te bouwen die zich echt met ons werk verbonden zal voelen.

Misschien ben je zelf al Facebook-gebruiker. Dan hoeven we helemaal geen uitleg te geven.

Is dat niet het geval, maak dan eens kennis met Facebook. Een profiel aanmaken is volledig kosteloos en je hoeft helemaal geen massa info over jezelf prijs te geven. Naam en e-mailadres opgeven kan zelfs volstaan, maar dat is natuurlijk het minimum minimorum. Bijna alle Facebook-gebruikers zorgen ook op zijn minst voor een profielfoto die je naar hartenlust kan vervangen.

Via Facebook kan je een virtuele vriendenkring uitbouwen met wie je zelfs kan mailen en chatten. Maar wat wij vooral belangrijk vinden, je kan zelf deel uitmaken van de VVDB-vriendengroep, zodat je actief betrokken wordt bij het wel en wee binnen de vereniging.

Door hieronder te klikken raak je op weg naar

de vriendengroep van de voorzitter

 de fan-pagina van de Vlaamse Vereniging voor Dierenbescherming

Net als de website geeft de fanpagina info over het wel en wee binnen het dierenasiel. Maar er is meer! Als adoptant krijg je er de mogelijkheid om de toekomstige avonturen van je nieuwe oogappel te delen met andere dierenvrienden. Alle verhalen zijn welkom. Het is ook voor ons fijn te weten hoe het onze schatjes vergaat in hun nieuwe thuis.En naast je teksten kan je ook foto's en/of video's posten.

We hopen alvast dat we je weldra mogen verwelkomen op Facebook!